Mafia procurorilor si judecatorilor din Constanta ce au protejat ani de zile mafia lui Radu Mazare:Adina Florea,Deliorga Cristian,Cronotos,Teodor Nita,Anca Nita,Valentin Gigel Stefan si altii!

Mafia procurorilor si judecatorilor din Constanta care au inchis ochii la mafia lui Radu Mazare si Decebal Fagadau:Adina Florea.Deliorga Cristian ,Teodor Nita etc!

Dezvaluiri despre Mafia care conduce Romania!Aseara la Realitatea TV CTA, ziaristul A Carlescu a aratat mafia din dosarul „retrocedari ilegale -partea a II a” a primarului de Constantanta Decebal Fagadau -pe atunci viceprimar ce semna in locul lui Mazare Radu- mina dreapta a lui Mazare Radu!Sa vedeti ce terenuri scumpe ,la mare si ghiol si in Cartierul Consilierilor-str Compozitorilor,Roterdam etc , si a luat acesta , pe linga o strada intreaga luata ce celelalt viceprimar PSD , Gabi Stan ,impreuna cu sotia lui Fagadau asociata in mafia terenurilor cu Sorin Strutinschi ,agentul Mossad ,evreu, creierul si pusculita lui Radu Mazare si al mafiei PSD de atunci si acum!Spre exempu cineva apropiat mafiei lor care a cumparat un teren cu 150 mii de euro, i l-a „vindut”sanchi lui Decebal Fagadu cu doar 30 mii de euro!Mie mi au luat tot acesti mafioti PSD-Decebal Fagadau si Radu Mazare-casa parinteasca ,terenul pe Bd 1 Mai si l au dat asociatului lor Nejloveanu-Zelca, mi au luat magazinul de pe Bd Tomis 54-viitorul copilului si ei au furat toata Constanta ,dar lumea ii vota ptr un pui si ala dat din banii cetatenilor!Culmea cea care mi a luat magazinul cu niste evrei (care au luat moca si cladirea Grand cu acte fale de mostenitori?)este Barbu Paraschiva ,fosta casierita a PCR=PSD si a securitatii la alimentara Grand, devenita asociata in afaceri cu terenuri de sute de milioane de euro (Aqva Magic ,vila lui Mazare etc-s a ) impreuna cu cu Mazare Radu si iata si cu Decebal Fagadau!Adina Florea era procuror sef adj al Parchetului de pe linga Curtea de Apel Constnata atunci si i a scapat pe acesti amfioti PSD ai lui Mazare mereu ,pina a venit Kovesi si DNA Bucuresti ca sa i bage la puscarie pe mafiotii lui Mazare!Toti judecatorii si procurorii sefi din Constanta si Bucuresti ce instrumentau aceste mega dosare de coruptie erau corupti si au primit terenuri de la mafia Radu Mazare ca sa musamalizeze cazurile si au acum averi de sute de milioane de euro?De unde?Din salariu?. Procurorul coleg cu Adina Florea ,Teodor Nita ,are teren ptr vila sa de la Zelca (asociatul lui Mazare)in cartier Primo cu vila de milioane de euro, Zelca fiind asociat in mafia terenuri -hoteluri Oxford si Malibu -unde Mazare tinea sedintele Primariei-si cite altele si blocuri in Mamaia Nord!Sotia lui Nita era judecatoare ,colega cu protectorul Adinei Florea ,Cristian Deliorga ,fost sef CSM si procuror sef al Constantei ca si Valentin Gigel Stefan cel cu mii de apartamente in blocuri si vile cu antefata numita firma Ghiural sau mai nou Mesta -terenuri primite de la stapinii lor din PSD-ce inchideau dosarele mafiei lui Radu Mazare, participind la petereceri la Club Fratelli de ziua ficei lui Nicusor Constantinescu Smaranda!Mafia conduce si justitia la Constanta!Metin Cerchez -distribuie in grupuri si peste tot!

6 comentarii

 1. dimon doina steluta

  nu mai am cuvinte….de aceea a fost adusa la aceasta comisie speciala de anchetare a magistratilor, Adina Florea!…

  Apreciază

 2. Nicolae.

  Este nevoie imperioasa ca oamenii sa inteleaga dimensiunea jafului din aceasta tara , sa se uneasca si s- ai mature pe toti, avem un singur mod , alegerile .

  Apreciază

  1. Tom

   Făgădău semna în locul lui Mazăre? )) Pentru prostime: Mazăre trecea o dată pe lună pe la Primărie iar împuternicit pentru semnarea actelor nu a fost niciodată Făgădău.

   Apreciază

 3. Mariana Stefanou

  controlati biroul BNP al Cristinei Budei, apartamente vechi din strada Cuza Voda facute sub semnatura falsa la aceasta duduie in birou. Am casa pierduta cu semnaturi false la dansa in birou, am primit de nenumarate ori NUP de la parchetul Constanta, procurorul Nita (fostul avocat), semnatura trimisa la INL pentru expertiza grafica (in dosar penal aprobat de Adina Florea) a ajuns la Constanta la anchetator ca fiind perfect autentic documentul de vanzare-cumparare. Toti cunosteau speta si doar unul corect, care nu ma putea privi in ochi la verdict, mi-a recunoscut ca ”nu le poate pune catusele la mana cunoscand speta” si ca ii este rusine pentru tot necazul pe care il trag cu familia mea. Problema este ca nimeni nu face nimic si sunt multi oameni pagubiti. In ”gasca” sunt si judecatorii care au intors pe degete dosarele false in cardasie cu cei mentionati mai sus si multi altii (avocati, executori, notari) insa degeaba ne batem gura. Apa trece, pietrele raman. Au calcat pe cadavre pentru niste ”bunuri” lumesti. Daca asta le aduce linistea si fericirea, fie la ei acolo. Sa stii ca nenorocesti lumea si sa dormi linistit pe perna. Cand plecam din lumea asta luam toti 2scanduri si un buchet de flori. Vai steaua si lacomia lor. Dumnezeu sa faca lumina in toata Intunecimea asta.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.