De ce procuroarea sefa a Sectiie Speciale SS a PSD, Adina Florea, cu tatal ,unul din sefii PSD Constanta, ii scapa mereu pe mafioti ca RADU MAZARE la Constanta?Tatal Adinei Florea (Gheorghe Florea)era numit sef PSD Constanta-consilier judetean ,chiar de RADU MAZARE!

Procuroarea sefa Adina Florea scapa mereu mafia PSD Radu Mazare?

Dezvaluiri despre Mafia care conduce Romania! o intrebare,doamna procuror sef Sectia Speciala -PSD,Adina Florea de la Constanta ,protejata magistratului Deliorga Cristian -toti din Medgidia,de unde erau eliberati puscariasi mafioti corupti de la inchisoare Poarta Alba, arondata parchetului Medgidia:cite dosare penale ati finalizat la Constanta despre mafia PSD Radu Mazare si ai sai ?Niciunul! A venit DNA Bucuresti sa va faca treaba!Adica doamna Kovesi, sefa DNA careia vreti sa i luati locul la comanda mafiei PSD si ii inscenati dosare!Si Mazare Radu si mafia sa scapau mereu cu banii furati de la popor=miliarde de euro bani de spitale,medicamente, scoli , drumuri ,pensii si salarii!Acum sint condamnati la zeci de ani de inchisoare si confiscarea averilor!Cine o aresteaza pe procuroarea sefa SS ADINA FLOREA cu tatal sef PSD Constanta, numit chiar de Radu Mazare=consilier judetean PSD ,fost ceaussit la greu la IAS Topraisar.Distribuie masiv in toata lumea si in grupuri!M C.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Un răspuns la „De ce procuroarea sefa a Sectiie Speciale SS a PSD, Adina Florea, cu tatal ,unul din sefii PSD Constanta, ii scapa mereu pe mafioti ca RADU MAZARE la Constanta?Tatal Adinei Florea (Gheorghe Florea)era numit sef PSD Constanta-consilier judetean ,chiar de RADU MAZARE!”

  1. Avatarul lui Saftoiu Ilie
    Saftoiu Ilie

    Cine a facut propunerea ca ea sa fie numita in aceasta functie si ce scrie in art 134 din Constitutie ? De ce au infiintat atatea procuraturi sa se calcr pe bataturi si au facut ghiveci din instante ? Raspunsul e simplu :sa poata fura in liniste si sa faca lobby strain intereselor nramului si tarii ei ramanand cei mai curati negustori cinstiti cu mani puliti

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: