Un barbat si -a prins testiculele intr -un gard de cimitir si si le- a cusut singur cu ac si ata de papiota!!!!!

Caz halucinant: Un bărbat din Botoşani şi-a cusut singur testiculele în faţa oglinzii, cu ac şi aţă de papiotă

Medicii botoşăneni au rămas fără cuvinte. Un bărbat din municipiul Dorohoi a încercat să se opereze singur în zona testiculelor. Acesta s-a rănit după ce a sărit peste un gărduleţ în cimitir şi a decis să-şi rezolve singur problema. A folosit ac şi aţă obişnuită şi a fost cât pe ce să se mutileze pe viaţă.

Bărbatul a ajuns la spital cu dureri mari după ce i-a eşuat „intervenţia”. Botoşăneanul a încercat să se opereze singur, acasă, după ce s-a tăiat la testicule, scrie Botoşani News.

Acesta s-a cusut în zona intimă cu ac şi aţă obişnuită, fără să le sterilizeze, riscând să facă o infecţie care l-ar fi lăsat fără organele genitale. Totul a început când bărbatul s-a dus, duminică, la cimitir. Bărbatul a sărit peste un gărduleţ de mormânt şi s-a agăţat cu testiculele în ţepii gardului.

S-a produs o tăietură, iar bărbatul s-a gândit că poate să o coase singur. A luat un ac de cusut haine, aţă din papiotă şi s-a apucat, în faţa oglinzii, să-şi coase testiculele. Operaţia i-a reuşit doar parţial. Botoşăneanul a ajuns la spital cu o durere cruntă şi în pragul infecţiei.

Medicii l-au preluat şi acum este în afara oricărui pericol.