Esti de acord cu intitativa fostului deputat Metin Cerchez ca timp de 20 de ani sa nu se mai taie nici o padure pentru a evita dezastrele din Romania?

Fac un sondaj de opinie ce o putem transforma intr o initiativa legislativa a verzilor europeni-sa o inaintam Comisiei Europene- ca de acum incolo in Romania sa nu se mai taie padurile aiurea,sa fie ca in Austria ,Germania , pentru ca aerul sa nu mai fie toxic si sa evitam fenomenele extreme din ultima perioada :tornade,inundatii,grindina ,ce iau vieti omenesti,animale si distrug culturi agricole,case si drumuri!Vrei asta?Semnezi ?Metin Cerchez

7 comentarii

 1. Mangalagiu Cătălin

  Normal că da . Dar cine să pună în aplicare o așa propunere ?? Cei care ar trebui sa de-a o astfel de lege și nu numai al luat mită de zeci de milioane de $ și euro , cum credeți voi că ei vor putea da o așa lege ?.

  Apreciază

 2. DRUGA DUMITRU

  DA,DATORITA VANZATORILOR DE TARA AVEM ATITEA NENOROCIRI ,INVAZIE DE URSI,INUNDATII ,SA NU SE MAI TAIE ,ASA CUM E IN AUSTRIA ,DAR ….

  Apreciază

 3. Boldea Gabriel

  Taierea padurilor interzisa pentru cel putin 20 de ani! Trebuiesc reziliate toate contractele paguboase cu firmele din Occident care ne rad padurile.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.