Iata cum mafia PDL-PNL isi da mina ca scape averea mafiotului PSD Radu Mazare, ce se insoara la misto pentru a nu i se lua toata averea!Avocata Angelica Diana Radulescu este in C A al aeroportului Cluj, condus de seful Consiliului Judetean Cluj ,Alin Tise ,finul lui EMIL BOC=PDL+PNL, ce iata apara mafia PSD!Nu scapati de mafiotii din PNL-PDL?

Avocata care se ocupa de averea lui Radu Mazare si care e si membru in CA al Aeroportului Cluj, preocupata mai mult de contractul prenuptial al lui Raducu decat de soarta Aeroportului! INREGISTRARE audio importanta!

Ambitiile stupide ale lui Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj si finul lui Emil Boc, de a se razboi cu David Ciceo, seful Aeroportului International Avram Iancu Cluj, si cu sute de angajati ai aeroportului (Tise e in conflict pana si cu Sindicatul Aeroportului), fac ca poarta aeriana de intrare a Europei la Cluj sa se inchida tot mai mult, caci institutia Aeroportului e pe cale sa piarda zeci de milioane de euro. In fapt, ca sa fim si mai precisi, pierderile pentru neaccesarea de catre aeroport a fondurilor nerambursabile finantate prin POIM pentru obiectivele de investitii propuse sunt de 350 de milioane de lei.

Tise nu e la prima tentativa de distrugere a credibilitatii Aeroportului. In ultimul an, in episoade succesive, Tise a largit paleta amenintarilor personale sau a actelor administrative prin care incearca sa preia controlul politic al aeroportului. Acum cateva saptamani, in fata protestatarilor de la Sindicatul Aeroportului, Tise instala boxe de concert cu muzica data tare, ca nu se auda revendicarile sindicalistilor. Apoi, a incercat fara succes in prima faza sa impuna o garnitura noua de membri in Consiliul de Administratie. Pana la urma a reusit sa „integreze” 3 membri noi, oameni cu CV cel putin controversat, conectati la personaje politice penale gen Udrea sau Mazare.

Angelica Diana Radulescu este unul dintre acesti membri. De profesie avocat, dar si practician in insolventa, doamna Radulescu a aterizat in Consiliul de Administratie cu teme bine facute. Dar nu cu teme pentru binele Aeroportului. In fapt, asa cum vom arata in cele de mai jos, dumneaei are cu totul alte prioritati decat soarta celui mai important aeroport al Transilvaniei: ea trebuie sa rezolve chestiuni cu mult mai importante decat aeroportul cu 45 de destinatii europene si cu 3 milioane de pasageri – contractul prenuptial al lui Radu Mazare si managementul averii infractorului intemnitat la Rahova. Astea probleme, nu Aeroportul Cluj!

In fapt, doamna Radulescu era asteptata maine, luni, 10 iunie, la sedinta extraordinara a Consiliului de Administratie al Aeroportului International Avram Iancu Cluj. In ultima secunda, a anuntat ca nu poate ajunge, caci are treaba la Constanta. 

Ia sa vedem ce treaba are doamna avocat la Constanta din inregistrarea audio de mai jos, facuta probabil de un sindicalist/angajat al aeroportului clujean si care ne-a parvenit de la un numar necunoscut de telefon prin whatsapp: 

Asadar, doamna avocat Radulescu are urgente, spune clar in convorbire ca administreaza averea lui Mazare si ca trebuie rezolvate niste chestii urgent. Va spunem noi ce trebuie rezolvat urgent: Radu Mazare se insoara, parte din programul de PR menit sa ii faca dosarul de liberare conditionata mai comestibil. Dar, oricat de mare ar fi iubirea pentru viitoarea lui sotie, trebuie si un contract prenuptial de semnat inainte, ca sa nu se trezeasca Mazare ca scapa in vreo 10 ani de la parnaie si veverita i-a mancat alunele dosite in vizuinile din Constanta si Madagascar!

Am contactat-o telefonic pe doamna avocat, cerandu-ne scuze ca e duminica, insa se pare ca tot am deranjat-o: ne-a inchis oparita telefonul, dupa ce ne-a trimis pe site-ul instantelor, daca tot vrem sa aflam ce are ea in lucru ca avocat practician in insolventa!

Nota redactiei: Noi tot speram ca in orasul asta mai sunt oameni puternici si sanatosi la cap care pot interveni pentru ca Aeroportul clujean sa nu fie distrus si pus in cap de Tise, asa cum a pus baiatul asta in cap Cluj Arena, Clujana, Societatea de Paza si Protectie, Drumurile Judetene. Unde sunteti domnilor de la SRI Cluj, unde sunteti vechilor securisti, unde sunteti stalpi ai puterii si mahari ai Clujului? Este posibil ca un isteric despre care se aude ca vrea sa vanda aeroportul turcilor sa faca ce vrea cu legea si cu institutia care gestioneaza judetul Cluj? Ba, chiar ne-am tampit cu totii?