Consiliul Judetean Constanta plateste banii repatrierii pentru inhumare a tinarului de 2o de ani din Judetul Constanta ,decedat intr- o clinica din Turcia!Ce soarta nemiloasa la doar 20 de ani!Dumnezeu sa -l odihneasca in pace

Consiliul Judeţean sare în ajutorul mamei lui Bogdan, tânărul care a murit de cancer la o clinică din Turcia

Ajutor financiar pentru mama lui Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani, din Dorobanțu, care a pierdut lupta pentru viață în aprilie! Femeia a făcut datorii pentru a-şi aduce fiul în ţară, iar Consiliul Judeţean o va ajuta să se achite de obligaţii. Bogdan a început să aibă probleme de respirație, constatându-se, astfel, că avea o tumoră ce-i apăsa pe plâmâni. A fost conectat la aparate, însă, pe 11 aprilie, tânărul a închis ochii pentru totdeauna. „Sper ca acolo sus ,sa fii linistit, sa nu ai dureri sa nu suferi. Drum bun ,ingerul meu!???Dumnezeu sa te ierte! Ai fost si vei ramane totul pentru mine!”, a scris logodnica acestuia, Elis.

Primele simptome de boală au apărut în decembrie 2018, când s-a prezentat la UPU acuzând lombalgii drepte, cu iradiere abdominală, cu debut de 3-4 zile, motiv pentru care a fost internat în secţia Urologie. I-a fost stabilit diagnosticul: tumoră cu caractere de malignitate testicul drept, multiple determinări secundare pulmonare bilateral. Pe 19 ianuarie i-a fost acceptată la clinica din Turcia evaluarea medicală, astfel că s-a deplasat acolo, unde s-a decis intervenţia chirurgicală de urgenţă, la 23 ianuarie. Primăria Nicolae Bălcescu a oferit sprijin financioar în valoare de 29.000 lei, pentru acoperirea costurilor de spitalizare. Deşi medicii au depus toate eforturile în vederea stabilizării stării de sănătate, din cauza multiplelor afecţiuni a decedat pe 11 aprilie. Mama lui Bogdan, Aneta Marghiol, s-a împrumutat de bani pentru a-şi aduce copilul în ţară, defunctul fiind repatriat pe 14 aprilie şi înhumat pe 16 aprilie. Cum, femeia s-a îndatorat la cunoştinţe pentru repatrierea fiului, a solicitat ajutor de la CJC pentru restituirea împrumutului în valoare de 9.700 de lei. Aleşii judeţeni au aprobat ajutorul în şedinţa de luni, 24 iunie.

Reamintim că Bogdan Marighiol a fost diagnosticat cu cancer la un testicul, iar ulterior medicii din țară au dat un verdict nemilos: cancerul se răspândise în tot corpul, inclusiv la nivelul creierului. Deși medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, familia a căutat soluții peste hotare. Cadrele medicale din Turcia au fost de acord să îl primească pe tânăr pentru investigații și terapia ulterioară necesară, astfel că, de Crăciun (2018) tânărul a fost transferat în clinica din Turcia. Totul cu sprijinul financiar al oamenilor de bine. A fost supus unei intervenții chirurgicale și pus pe tratament intensiv, iar lucrurile păreau că merg înspre bine. Numai că, în ultima perioadă, băiatul a întâmpinat probleme severe de respirație. A fost conectat la aparate, iar în urma analizelor a fost depistată o tumoră care-i apăsa pe plămâni. Din păcate, în dimineața de joi, 11 aprilie, vestea a picat ca un trăznet: Bogdan a pierdut lupta pentru viață.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Era asa de tinar.Fara nimic prevestitor la doar 20 de ani de Craciun, in decembrie 2018, s -a dus la spital la urgente pentru ca avea dureri la un testicul si de aici o boala nemiloasa galopanta.De aceea din cind in cind e nevoie de analize medicale!