Daca tot o iubesc cica pe Sorina ,de ce familia Ramona si Gabriel Sacarin nu i- au schimbat hainutele, ca e fetita tot in bluzita aia verde de citeva zile ?

Adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tirziu ,dar cu ce sacrificii.De ce incearca cu disperare manipularea emotionala prin filmari sau aparitii regizate si platite cu bani multi la tv de cacao,familia de „romano americani „Sacarin ,aratind -o pe Sorina imbracata in aceleasi haine verzi de cind a luat -o cu forta procuroarea Maria Piturca?Daca tot sunteti bogati cu o avere uriasa in doar citiva ani in SUA-vila de 500 mii de dolari, nu aveti citiva dolari sa -i luati citeva hainute noi copilului ce- l „iubiti”?Doamna Ramona Sacarin ,v -am vazut la tv.Aveti cumva probleme psihiatrice ca tot e si cumnata dvs psiholog?Luati niste medicamente de la Roche, firma unde lucrati cu toata familia ca transfer de organe(cu care se ocupa Roche printre altele)-creier,sau suflet ,e mai greu…sau medicamente ,tot de la ei ca lucrati la ei.Poate aveti reducere ca si cobaii din China-Shanghai?

2 comentarii

  1. BARCARI RADU-VICTOR

    Familia romano-americana nu este milionara si a intarziat mai mult decat a prognozat pe taram romanesc. Instanta romana a amanat pronuntarea pentru luna iulie 2019!? Familia Sacarin a refuzat in scris adoptia.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.