De ce sefii USR ,ca Ion Stelian, sef USR Constanta ,D .Barna,Dragos Pislaru, ,Ghinea ,aveau afaceri de milioane de euro cu mafia PSD ?Ion Stelian a fost avocatul ,(luind multi bani de la mafiotii PSD), lui Radu Mazare PSD!De ce ati tacut?

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire nu se lasă și continuă disputa cu USR-iștii. Concret: joi, într-o postare pe pagina Dosar de Politician, jurnalistul Silviu Mănăstire atrage atenția asupra unei dezvăluiri făcute de site-ul constanta.ro în urmă cu 1 an, potrivit căreia deputatul USR Stelian Ion a fost avocatul lui Radu Mazăre.

Amintim că fostul primar al Constanței Radu Mazăre este încarcerat în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje.

„Aoleo, ce avem noi aici? Stelian Ion, deontologul USR in materie de Justiție și Stat de drept, cel care este/ era cu gura plină toată ziua de anticorupție a luat bani de la… Radu Mazăre.

Mai, deontologilor, ia comentați asta! Câți dintre voi cei care ati votat USR ati luat bani de la Mazăre?

Va place ca șefii voștri din USR – Plus au încasat mormane de bani de la corupți? E frumos, nu-i așa?

Ce va mai place deontologia cu banii corupților in gura!

Stați sa vedeți când o sa iasă la iveală sursele de finanțare ale USR Plus…

Barna, vezi ca vine nucleara, știi tu, afacerea aia ciudata de la Cluj in care ti-ai băgat mărunțișul ăla de 10 mii de euroi”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina Dosar de politician referitor la dezvăluirea ce nu îl pune într-o lumină prea bună pe unul dintre cei mai vocali USR-iști