Cosmin Gagiu de la GTV Craiova ,care ii apara la televiziunea sa pe „americano”romanii ce au luat -o cu forta pe fetita de 8 ani Sorina, e OTV ist la greu(el facuse tortul Elodia sa -l manince ca si coliva acum) . Facea si atunci si face si acum jocurile mafiei PSD-ALDE si e angajat si la stat-CE Oltenia (unde au fost dati afara 1000 de mineri)si la firma sa proprie in acelasi timp!

Cosmin Gagiu – plătit de Boza din banii CEO în timp ce muncește pentru firma proprie.

Posted on octombrie 23, 2017 by Oltenia News

 Vizualizari: 6.438

Autor: Marius DAEA

Angajarea lui Cosmin Gagiu la CE Oltenia pe filiera ALDE/PSD Craiova imediat după ce peste 1000 de mineri și energeticieni au fost disponibilizați și după ce a fost respinsă de trei ori angajarea de către Directorat, este una din pietrele ce atârnă greu de gâtul managerului  Sorin Boza . Inițial, Boza a dat o declarație mincinoasă presei locale, cum că,  Cosmin Gagiu nu ar fi angajat, ci ar avea un contract pe o perioadă determinată  de trei luni, a mai venit apoi cu o bâlbâială cum ca ar fi șase luni, ca acum să nu mai spună nimic.

Gagiu, plătit de CE Oltenia să-și rezolve problemele personale.

Cosmin Gagiu la ședinta CNA in data de 18 iulie 2017 când figurează prezent la CE Oltenia

Conform procesului verbal al ședinței Consiliului  Național al Audiovizualului din 18 iulie 2017 , Cosmin Gagiu, proaspăt angajat la CE Oltenia, lipsea de la serviciu pentru a-și rezolva problemele propriei firme. A fost surprins împreună cu soția în sala de ședință a CNA.  Dacă ar fi avut concediu sau învoire n-ar fi fost nicio problemă, însă, ulterior am constatat conform pontajelor că în aceeași zi de 18 iulie 2017 Cosmin Gagiu figurează ca prezent la serviciu, ba mai mult, a încasat și bani de la CE Oltenia pentru ziua când a fost cu soția la CNA . Interesant de văzut este și cine  a semnat un pontaj fictiv în baza căruia Gagiu a fost plătit de CE Oltenia în timp ce își rezolva problemele personale.

Conform procesului verbal de ședință CNA, salariatul CE Oltenia, Gagiu,  a fost sa transfere televiziunea GTV  ce o deținea pe un SRL unde era acționar unic pe o societate al cărui acționar unic este soția salariatului CE Oltenia.

Extras din Procesul Verbal al CNA din 18 iulie 2017

  1. Solicitări cedări licențe audiovizuale: 
  2. S.C. RAIOGA SRL Craiova către S.C. GETEVE SRL Craiova pentru General TV (GTV) din Craiova Consiliul a aprobat în unanimitate solicitarea 

Ce se ascunde în spatele angajării lui Gagiu la CE Oltenia?

Mulți vor spune că dacă  s-au angajat o sută pe pile la CE Oltenia, mai merge încă unul. Dar, în spatele angajării lui Gagiu la CE Oltenia se află un proiect de sute de mii de euro ce a fost depus pe circuitul intern al documentelor și  așteaptă momentul oportun pentru a fi aprobată finanțarea de către Directoratul CE Oltenia.

Dacă proiectul lui Gagiu va fi finanțat de Directorat, atunci CE Oltenia va avea propriul Studio TV, cel puțin așa reiese din  conținutul proiectului. Aparatura tehnică ce se vrea a fi cumpărată este compatibilă cu cea a unui Kit Tv mobil.

Pe lângă această investiție care va avea impact asupra costului de producție a MW-ului, se vrea dezvoltarea televiziunii GTV din Craiova, transferată în vară pe o altă societate.

CE Oltenia răspunde în bătaie de joc, ca să nu spunem că se prostituează la capitolul comunicare.

Pentru a avea un punct de vedere din partea companiei, am solicitat în baza legii 544/2001, Complexului Energetic Oltenia următoarele:

Bună ziua

Vă solicit un punct de vedere scris din partea Directoratului CE Oltenia și al domnului Director General Sorinel Boza privind următoarea situație:

În ziua de marți 18 iulie 2017, salariatul CE Oltenia dl. Gagiu Cosmin, conform procesului verbal de ședință al Consiliului Național al Audiovizualului(CNA) a fost prezent în cadrul ședinței respective împreună cu soția. Conform aceluiași proces verbal de ședință al CNA din data de 18.07.2017, dl Gagiu Cosmin, salariat CE Oltenia a transferat licența GTV de pe S.C Raioga SRL ,societate al cărui acționar este  societatea GETEVE SRL, având ca acționar unic soția dlui Gagiu Cosmin.

În pontajul întocmit de CE Oltenia pentru data de 18 iulie 2017, dl. Gagiu Cosmin figurează  prezent la serviciu pe parcursul celor 8 ore de program. De asemenea, conform ștatelor de plată întocmite de CE Oltenia  aferente perioadei la care facem referire dl. Gagiu Cosmin figurează că a încasat bani inclusiv pentru orele petrecute împreună cu soția în interes personal  la ședința CNA din data de 18.07.2017.

Vă rugăm să ne transmiteți câte un punct de vedere, atât din partea Directoratului CE Oltenia cât și a domnului Director General Sorinel Boza cu privire la situația mai sus arătată.

Răspuns CE Oltenia

,,Referitor la solicitarea dvs. din data de 22.09.2017, CE Oltenia va transmite urmatorul punct de vedere:
Conform prevederilor legale in vigoare, pontajele si statele de plata sunt documente interne ale societatii si nu intra in categoria informatiilor publice. 
In ceea ce priveste situatia salariatului Cosmin Gagiu din punct de vedere al evidentei timpului lucrat, aceasta va face obiectul unei analize interne.

Cu stima,

Elena Zamfir

Relatii Publice,Eram colegi de platou la OTV ,seara de seara in cazul Elodia.

Facea parte din echipa adversa mie, ce dezinforma ca Elodia traieste .Lipsiti de scrupule ca si acum urmareau doar banii ,indiferent de unde veneau.Si acum e curoiasa implicarea unei procuroare sef Craiova de la Curtea de Apel -tot pentru bani multi ,pe care familia ce a crescut o pe Sorina nu i are?Cine vrea cu adevarat raul Sorinei fata de 8 ani?