Atacul intentionat impotriva justitiei din Romania, este o problema de siguranta nationala, o spune fostul deputat din Comisia de Siguranta Nationala,Metin Cerchez!Nimanui nu -i pasa!

Atacul asupra independentei justitiei al PSD este o problema de Siguranta Nationala!

Dezvaluiri despre Mafia care conduce Romania!Atacul de acum asupra justitiei de cate PSD -ALDE,UDMR,Minoritati si schimbarea prin OUG-lege a unor hotariri judecatoresti defintive ( problema ridicata la mafia CCR a completelor de 3 si 5 judecatori) doar pentru a scapa mafiotii PSD si infractorii periculosi, este o problema de SIGURANTA NATIONALA!Cum de nimeni nu vede asta?Ce faci Iohannis Klaus ,sef CSAT,ce faceti voi cei din PNL,USR,PMP?Ce opozitie sunteti?Metin Cerchez-fost deputat in Comisia de Siguranta Nationala.Stiu ce spun!Distribuie masiv!

Un comentariu

  1. traian21

    Cred că iar judecăm strâmb ! Justiția este independentă de orice vreți dvs. dar nu de lege; se înfăptuiește doar în numele legii de judecători supuși numai legii. Faptul că CCR e organism numit politic nu e nici măcar contestat. E de constatat că toți cei prezenți în CCR au căzut de acord asupra neconstituționalității unor propuneri de modificare a constituției. Nu cunosc formularea modificării și nici motivarea CCR, așa că discutăm despre sexul îngerilor, dar nu știm la ce le-ar folosi lor sau nouă. Chiar nu ne interesează cauzele luptei pentru preluarea justiției. Dacă era independentă, pentru ce se mai luptau clanurile mafiote ? Dacă nu e independentă, avem de înlăturat cauza dependenței. Sub masca independenței, lipsa răspunderii ascunde slugărnicia și lipsa de scrupule a magistraților care apreciză nu mint; decid conform propriei „conștiințe” nu ignoră legea (la un astfel de venit multe conștiințe se vănd) Semnați pentru ca magistrații să se supună legii: https://secure.avaaz.org/ro/community_petitions/Consiliul_Superior_al_Magistraturii_Vrem_justitia_descrisa_in_Constitutia_Romaniei_Magistrati_cu_adevarat_responsabili
    https://campaniamea.declic.ro/petitions/vrem-justitia-descrisa-in-constitutia-romaniei

    Apreciază

Comentariile sunt închise.