Iata ce declara deputatul turc nascut in Romania Metin Cerchez in parlamentul Romaniei.Ce nu e adevarat din ce a spus?De aia a fost scos din parlament!

DEZBATERI PARLAMENTARE
Şedinţa Camerei Deputaţilor din 18 mai 2004

1. Intervenţii ale deputaţilor: 
1.8 Metin Cerchez – declaraţie politică intitulată „Cine mai este român azi în România?”;

Domnul Corneliu Ciontu:

…………………………………………
Domnul deputat Metin Cerchez are cuvântul şi va urma doamna Viorica Afrăsinei.
Domnul Metin Cerchez:

Domnule preşedinte,

Doamnelor şi domnilor,

Declaraţia mea politică de astăzi se intitulează „Cine mai este român azi în România?”

În anul 2001 am iniţiat o propunere legislativă pentru a preîntâmpina un incident diplomatic – ca pe culoarea galbenă a drapelului României să apară stema naţională, astfel încât drapelul românesc să nu mai fie confundat la acea vreme cu drapelul altor două ţări, respectiv Andora şi Ciad.

Între timp, acest mic stat, Andora, a luat-o înaintea României şi a pus o stemă pe culoarea galbenă, astfel încât nu mai poate fi confundată cu Ciadul sau cu România. A rămas ca drapelul României să suporte această modificare, pentru că începând din 1989, din clipa în care stema naţională a fost scoasă în acele zile din Decembrie ’89, urma un proces legislativ normal, un act juridic, astfel încât să intrăm şi noi în rândul ţărilor moderne. Nu s-a întâmplat acest lucru, chiar m-am întrebat şi în acele zile din decembrie şi ulterior, ce-i deranja pe stema ţării respective, în afară de Republica Socialistă România, apariţia spicelor de grâu, şi iată că nu mai avem spice de grâu, este acea criză a grâului, pădurile de pe stema veche, iată că nu mai avem nici păduri, petrol, şi iată că importăm şi mafia petrolului se vede atât în rafinăriile Rafo Oneşti, cât şi la PETROMIDIA, şi iată că bogăţiile acestea care-i deranjau pe unii au dispărut din România şi de pe stemă.

Am spus în acel proiect de lege să fie pusă stema României aşa cum este ea la ora actuală. Mi s-a comunicat…, mi-a fost respins proiectul legislativ, pentru că trebuia, vezi, doamne, schimbată Constituţia României, cu toate că nimeni, absolut nimeni, nici eu, nu îndrăznea să schimbe culorile drapelului românesc, aşa cum este stipulat în art.12 din Constituţie, ele rămâneau: roşu, galben şi albastru, şi nu cum apare în Constituţie: albastru, galben şi roşu. De când ne-am născut şi suntem români, ştim că aceste culori sunt: roşu, galben şi albastru, dar nimeni nu a sesizat sau nimeni nu a vrut să sesizeze acest aspect.

Trecând peste acest aspect, când s-a modificat Constituţia, din nou, mi-a fost respins acest amendament şi iată că Ambasada Ciadului de la Moscova a înaintat Organizaţiei Naţiunilor Unite în urmă cu o lună un protest oficial, pentru ca steagul României să nu mai fie arborat la Organizaţia Naţiunilor Unite.

Organizaţia Naţiunilor Unite ne-a trimis un răspuns ca să aibă loc o mediere diplomatică pentru a evita un scandal diplomatic, şi asta însemna ca noi, România, să punem ceva distinct pe acest drapel, iar în cadrul Senatului mi-a fost respins din nou acest proiect, invocându-se, vezi, doamne, din nou aspectele constituţionale ale problemei. şi stau şi mă întreb: în 2001 s-a spus că era lege juridică şi se va schimba când se va schimba şi Constituţia. S-a schimbat Constituţia şi tot aşa am rămas. Şi am făcut o legătură, mă scuzaţi, între ce a apărut ieri în „Evenimentul zilei” şi ce s-a întâmplat aseară în plenul Senatului.

Dacă aţi citit „Evenimentul zilei” de ieri, aţi observat că foarte mulţi din conducătorii noştri fac parte din masonerie. Ţinând cont că această masonerie este o organizaţie secretă, ţinând cont că sunt membru al unei Comisii de siguranţă naţională, stau şi mă întreb cum oare într-o ţară care este creştină, membri ai serviciilor secrete, membri ai Guvernului, membri ai întregii conduceri să facă parte din organizaţii secrete, care, la un moment dat, stau şi mă întreb, cui folosesc?

Dacă acest popor român este creştin şi ortodox şi crede în Dumnezeu şi în Isus Christos, aşa cum se spune, cum oare aceşti conducători pot spune că Dumnezeu nu există de fapt, că există un mare arhitect şi, făcând parte din această francmasonerie, pot interveni oricând în muşamalizarea unor dosare, pentru că cei care nu ştiu, această Frăţie implică la un moment dat că dacă un membru al Frăţiei păţeşte ceva, ceilalţi sunt obligaţi să intervină, astfel încât fratele respectiv să nu păţească nimic, şi atunci stau şi mă gândesc de ce de 14 ani încoace dosarele cu cei care au jefuit şi jefuiesc România sunt ascunse mereu, iar cei care fură o găină sau un salam de foame sunt mereu pedepsiţi.

Este imposibil ca într-o ţară normală, membri ai unor servicii secrete să facă parte din organizaţii al căror caracter este secret. Nu ştiu dacă va folosi imaginii României, dar nu cred că mai există în lume un caz ca o astfel de Frăţie să primească bani publici, bani din impozitele tuturor românilor creştini şi ortodocşi sau de alte confesiuni pentru o anumită, să-i zic, „asociere secretă”. şi, la fel, stau şi mă întreb cum din banii noştri publici, din impozite şi taxe suntem nevoiţi să plătim un cămin studenţesc al profesorului Ion Neagu, rector la Universitatea Titulescu, unde şi domnul premier Adrian Năstase este profesor, care scot zeci, sute de mii de dolari, bani personali, iar noi finanţăm activitatea lor. Vezi, doamne, nu-i ajung domnului Ion Neagu sutele de mii de dolari pe care le ia, apărând toţi teroriştii PKK, pe care Turcia, membră NATO, îi urmăreşte şi îi cere pentru extrădare, şi domnul Ion Neagu îi scoate nevinovaţi pe toţi pe bandă rulantă.

Acum înţeleg şi eu în 4 ani ăştia de deputăţie că m-am luptat cu morile de vânt, că de fapt mă luptam cu o mafie extrem de puternică care conduce tot în România, degeaba făceam eu interpelări, degeaba făceam întrebări peste întrebări, pentru că răspunsul niciodată nu ar fi fost dat de către membri ai acestei Frăţii în rândul cărora se află şi cel care a devalizat România de sute de milioane de dolari, un terorist PKK, membru al Lojei masonice din România, introdus de Gheorghe Comănescu.

Nu ştiu oare cine-i mai poate scăpa pe români, pentru că este clar, cei care ne conduc, făcând parte din Lojă, nu cred în Dumnezeu, ci cred în altceva. Vă mulţumesc.
Domnul Corneliu Ciontu:

Mulţumesc.