Un barbat din Vatra Dornei a fost ucis de jandarmii care l- au lovit si i s-a pulverizat de la 5 cm ,spray paralizant in fata!

Acum intelegeti de ce eu ca deputat in Comisia de Siguranta Nationala si in Comisia de Control a MAI ,am cerut oficial dizolvarea jandarmeriei si comasarea doar a celor profesionisti de acolo, in rindurile politiei?Nu a fost de ajuns 10 august 2018 ,cind tot jandarmii, au gazat femei ,copiii si batrini si au ucis un batrin nevinovat ?Un individ de 50 de ani din Vatra Dornei a fost batut de 3 jandarmi ,lovit si i s- a pulverizat un spray paralizant de la 5 cm in fata, lucru interzis de normele in vigoare!Nu stim ce fapta ar fi comis, pentru ca nu s -a dovedit acest lucru ,dar barbatul a fost lovit si i s-a pulverizat sprayul letal de la 5 cm .A intrat in coma si a facut infarct si nu a mai putut fi salvat desi a fost dus la 2 spitale la Vatra Dornei si Suceava.Acum mortul e de vina sau jandarmii platiti doar ca sa bata poporul?

Un comentariu

  1. traian21

    Problema autorităților statului român e mai generală. Nici conducerea jandarmeriei nu știa că o armă neletală, e totuși o armă și se utilizează cu justă măsură. Într-un stat în care nici o autoritate nu răspunde în fața legii – pentru descurajare (a ști să se păzească de pedeapsă din culpă), pedepsim o jandarmeriță neștiutoare care s-a crezut „cu inițiativă”?

    Apreciază

Comentariile sunt închise.