Adevarul spus de deputatul Metin Cerchez in parlament despre mafia din Romania.

Iata ce spunea deputatul Metin Cerchez din Siguranta Nationala despre mafia PSD,SRI,corutie din Romania.Unde erau PNL si PDL?Domnul Metin Cerchez:

Vă mulţumesc, domnule preşedinte.

Stimaţi colegi,

În fiecare marţi, de 3 ani încoace, ne întâlnim câţiva deputaţi pentru a ne spune oful, păsul şi nimeni nu ne ascultă, presa este pe undeva pe la colţuri şi ne atacă doar atunci când stăm poate în bănci şi ne mai gândim la câte se întâmplă în ţara asta şi nimeni nu ia nici o măsură.

Practic şi ceea ce spunem noi aici se duce în vânt, rămân ca vorbe goale, cei de la Putere ne râd în nas şi ţara este practic, după cum se vede, din ultimele estimări ale raportorilor Uniunii Europene, în apropierea colapsului.

Acum 3 ani când am venit în Parlamentul României, poate şi pentru faptul că eram mai tânăr, am crezut că vom putea învinge împreună Mafia.

Iată, la câteva luni înainte de terminarea mandatului, o spun clar şi răspicat Mafia este deasupra legii în România, Mafia este în toate şi în tot. Dacă în decembrie 1989 s-a vrut să trecem la orânduire capitalistă, ne dăm seama că profitorii au făcut cerc comun, au intrat şi în politică şi practic dijmuiesc bunul întregului popor. Nimeni nu spune că în securitate, în vechea securitate erau şi sunt ofiţeri de informaţii oneşti, cinstiţi care practic au şi rămas în structurile serviciilor de informaţii şi acum sunt hăituiţi. Dar foarte mulţi au primit ordin de împrăştiere şi au intrat în afaceri mai puţin oneroase.

Metin Cerchez a semnalat despre privatizarea frauduloasă a „Nitramoniei” Făgăraş şi nu pentru faptul neapărat că şi „Nitramonia” Făgăraş a fost tăiată la fier vechi ca atâtea zeci şi sute de alte combinate, umplând buzunarele ţiganilor din România şi a mafioţilor şi a politicienilor, indiferent de culoarea lor politică. Dar, „Nitramonia” Făgăraş mai producea azotat de amoniu poros care se foloseşte numai în atentatele teroriste.

În articolele de ieri şi de alaltăieri din România Liberă, iată, cel numit de APAPS este fost ofiţer de securitate, Mihai Tânjală, care, cu tupeul caracteristic PSD-ului din ultima vreme, în afară de faptul că a devenit administrator special, împreună cu un ţigan, Gheorghe Boerică, cu care domnul Ristea Priboi s-a plimbat la cazinourile din Las Vegas, şi dacă se urmăreşte acest Gheorghe Boerică, condamnat cu ani grei de puşcărie, apare în toate privatizările din România din ultimii 10 ani, deci acest Mihai Tânjală devine prin acest terorist, Keser Fatih, devine şi asociat la „Nitramonia” Fărăgaş.

Victor Ponta l-a trimis în judecată pentru 10 capete de acuzare la data respectivă pe Keser Fatih. Nu s-a întâmplat nimic, pentru că avocatul lui este stimatul nostru coleg Ion Neagu, şeful Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Parlament, cel care face legile în România.

Unde se poate ajunge cu această mafie, eu am spus deasupra legii, încă puţin şi ajung şi mai sus.

Fac public, prin acest microfon, poate se va auzi, poate nu se va auzi, dar acele urechi care întotdeauna ne ascultă şi pe noi vor auzi şi vor transmite mai departe. S-a spus că Mihai Tânjală vine din Caraş – Severin, în Caraş – Severin este născut şi un alt om care se ocupă de securitatea de la Cotroceni, Ristea Pripoi a fost ofiţer de securitate la Braşov, acolo unde este „Nitramonia” Făgăraş.

Cer public, după aceea voi dovedi cu acte, să spună ce interese se ascund în privatizarea frauduloasă a „Nitramoniei” Făgăraş, cer public demiterea domnului Talpeş, a domnului Ristea Priboi şi a domnului consilier al domnului Năstase, Roxin.

Vă mulţumesc.