Firma Solel Boneh International din Israel parte a Shikun Ubinui are probleme cu coruptia in alte tari ,dar are afaceri de miliarde de euro cu Romania in domeniul transporturilor (drumuri moderne ce nu se vad)si a investitiilor din apa.

Israeli forces stand next to the security fence on the border between Israel and southern Gaza Strip, on February 01, 2015. Islamic power in the Gaza Strip organized a protest near the Israeli border, is also demanding the lifting of the blockade and the entry of building materials, but the security situation will explode soon, the Palestinian factions said today. Photo by Abed Rahim Khatib/Flash90 *** Local Caption *** ??? ??? ????? ??????? ?????? ????

Firma Solel Boneh International din Israel ia miliarde de euro de la poporul roman inca din timpul guvernarii Nastase PSD dar apoi si din guvernarile PNL Orban-ministru al transporturilor sau PDL , etc pentru a ne face chipurile sosele moderne sau in investitii pentru apa !Rezultatele ,unde sunt rezulatatele parafrazind -o pe Elena Ceausescu cu Dovezile,vreau dovezile?Au fot mari scandaluri de coruptie legate de aceasta firma israeliana, aripa a Mossad se zice ,ce culmea face afaceri in tarile ce ei le considera dusmane ca Iran ,Irak ,arabi in general ,dar si in zone sarace si corupte(ca la noi=asasini economici)din Africa unde aia pina ala urma le -au reziliat contractele.La noi cei dovediti corupti in alte tari sunt luati de buni, li se dau miliarde de euro din banii romanilor de impozite si taxe=bani publici fara sa vedem rezultatatele nici in domeniul drumurilor modernizate , nici in cel al apei.Vor sa aiba contolul asupra apei potabile ca arma si santaj?Nu stiu.Oricum, firma mama Shikun Ubinui din Israel si Shalem Strast din Tel Aviv au probleme grave de coruptie ,se scrie in presa si nu numai,ce iata au fost importate si in Romania?Ce zic sefii de la Transporturi ?