Mesajul de Pace al deputatului Metin Cerchez in Parlamentul Romaniei si dezvaluiri despre mafia terorismului din Romania ,protejat de PSD si SRI.Unde erau PNL si PDL?

Iarta mesajul de pace al lui Metin Cerchez in Parlamentul Romaniei!:

Vă mulţumesc.
Video in format Flash/IOS Metin Cerchez – rostirea mesajului de pace al musulmanilor; despre încălcarea libertăţii de opinie;
Dau cuvântul domnului deputat Metin Cerchez. Va urma doamna Liana Naum. Domnii deputaţi Aurel Daraban, Mihai Tudose, Arănutu Eugen au depus la secretariat declaraţiile.

Video in format Flash/IOS
Domnul Metin Cerchez:

Mulţumesc.

Domnule preşedinte,

Stimaţi colegi,

Intervenţia de astăzi are două părţi. Prima referitoare la poziţia musulmanilor din România, referitoare la atentatul terorist din 11 martie din Spania. Şi a doua, o poziţie mult mai gravă, referitoare la încercarea de a mi se băga pumnul în gură pentru aceste declaraţii politice pe care le-am dat de aici, din Parlamentul României.

Musulmanii din România privesc cu îngrijorare escaladarea actelor teroriste de pe glob, comise în numele unui fanatism islamic, ce nu are nici o legătură şi logică cu prevederile Coranului, în care stă scris că nimeni, dar absolut nimeni nu are voie să ia viaţa unui semen.

Câtă durere poate fi în sufletul unui om ce-şi pierde copilul, indiferent că este creştin sau musulman. Nu este normal ca toţi musulmanii de pe glob să fie asimiliaţi unor criminali care ucid în numele lui Satan şi nu al lui Alah. Musulmanii născuţi, crescuţi în România sunt alături de familiile îndurerate care au pierdut persoane dragi în atentatele din 11 martie 2004 din Spania.

Cerem autorităţilor române, serviciilor secrete, comisiilor de acordare a cetăţeniei române să verifice şi răsverifice persoanele străine care au pătruns legal sau ilegal în România, pentru a nu da posibilitatea unor iresponsabili ucigaşi să aducă vălul negru al morţii şi terorismului şi în ţara noastră. Există semnale interne şi internaţionale care confirmă îngrijorarea noastră.

De asemenea, facem un apel la pace, la dialog între conducătorii lumii creştine şi cei ai lumii musulmane. Nu este logic să moară oameni nevinovaţi, în numele unor conducători iresponsabili.

Orice escaladare a terorismului poate duce la izbucnirea unui război mondial.

Este nevoie de pace. Trimit de aici, din România mesajul de pace al musulmanilor către musulmani, al musulmanilor către creştini.

Mileniul al III-lea va fi al păcii sau nu va fi deloc. Odihnească-se în pace cei ucişi în 11 martie 2004, „Bruhuna el fatiha”, cum spunem noi.

Iar partea a doua a acestei intervenţii se referă la poziţia cel puţin dubioasă a reprezentanţilor Ministerului de Interne şi ai Ministerului Justiţiei, care nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să-mi intenteze două procese.

Pentru lucruri care le-am spus aici, mă refeream atunci la mafia care există în poliţia constănţeană. Practic, s-a demonstrat acest lucru. O poliţistă din Constanţa, Beatrice Popescu a fost găsită cu 55 de dosare ţinute la blat, cel mai vechi dosar era din 1996, iată, ne aflăm în 2004, dosare în care era vorba de infracţiuni ca viol, crime şi multe alte lucruri grave.

Am spus atunci că nu poate fi vinovată doar o poliţistă, ci şi superiorii săi, pentru că este greu să pui la blat din 1996 până în 2004 55 de dosare cu infracţiuni grave.

Săptămâna trecută am primit o citaţie la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, după ce fusesem dat în judecată pentru calomnie de către poliţiştii respectivi. Acum sunt chemat pentru art. 239 – „ultraj şi ofensă adusă autorităţii statului”.

Vreau să spun că în decembrie 1989 a avut loc o Revoluţie şi ca orice cetăţean al României am primit dreptul de a vorbi liber şi deschis despre toate aceste infracţiuni comise de subordonaţii domnului ministru de interne Rus. Am dovada clară în care domnul Rus îmi trimite răspuns la interpelare, în care spune că respectivul infractor turc nu are nici un dosar penal şi ulterior, în dosarele ascunse ale poliţistei se descoperă şi acest dosar al respectivului cetăţean turc.

Şi atunci mă întreb cum de zburdă atâţia „terorişti” turci în România, apăraţi de mari nume sonore din avocatura pesedistă, cum de pun laba pe fabrici care produc explozibil şi nimeni în ţara aceasta nu ia nici o măsură. Eu ştiu că-i deranjez, dar nimeni nu-mi va pune pumnul în gură şi sunt dispus să fac şi închisoare, numai şi numai să aduc la cunoştinţa opiniei publice toate aceste escrocherii. Ştiu că au pierdut milioane de dolari, dar îmi pare rău. Sper ca cinstea să promoveze în România.

Vă mulţumesc.