Orbane cind motiunea de cenzura impotriva lui Dancila a trecut ai dat -o afara!De ce nu faci la fel cu ministrul de finante PNL Citu?

Democratia spune ca daca o motiune trece cel vizat, guvern sau ministru, trebuie sa plece.Asa a fost si cu Dancila.Orbane de ce nu respecti motiunea de ieri din Parlament ce a trecut impotriva ministrului de Finante Citu, ce in doar citeva saptamini a imprumutat 2 miliarde de euro cu camata ,bani ce -i va plati poporul iar euro a sarit aproape de 5 lei din cauza declaratiilor sale iresponsabile ?Intr- un an va imprumuta in ritmul asta 30 de miliarde de euro .Cind ati venit la putere parca nu stiati la ce sa va asteptati?Asa ca vrajeala cu PSD a facut si a dres nu tine!Ati vrut puterea.O aveti! Ce faceti cu ea?Va bateti joc de Romania!Cu ce sunteti mai buni atunci ca PSD ul ce il criticati zi de zi?Metin Cerchez -stiri.Distribuie

Un comentariu

  1. BARCARI RADU-VICTOR

    Nici pe mine nu ma da afara dragostea pentru Iohannes si gasca lui. Stii teoria mea cu apartenenta PNL la Partidul Structurilor descris de Radu Vasile In Parlamentul Romaniei sunt majoritari PSD-ul si fostii sau actualii lui acoliti. Sa nu uitam ca la Congresul PSD (PCR) Dragnea a fost ales in unanimitate. Ca economist apreciez ca pozitiva activitatea actuala a lui Catu.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.