INTREBARE PENTRU PROSTI:DE CE MOR DOAR AMARITII SI BATRINII DE COVID NU SI SEFII BOGATI MASONI?

Intrebare ptr prosti:daca acest virus dispare cu apa ,sapun ,spirt,ultraviolte,a imbolnavit doar chinezii din Wuhan nu si celelalte sute de mii din restul Chinei dar ucide in SUA ,Franta Italia ,Spania,Anglia,Romania ,Germania etc aflate la mii de km distanta de ce e periculos si ucide doar amaritii si batrinii nu si sefii de state,guverne,presedinti,politisti sefi si sefi servicii secrete din lume,sefi de banci masoniece etc?Nu a murit nici un sef mafiot masson din lume in 6 luni de crima in numele COVID 19!Metin Cerchez-stiri.Distribuie masiv!

Un comentariu

  1. neicaion

    La implementarea noii ordini mondiale, (aducerea omului la stadiul de sclav, rupt de cunoaşterea primită), se lucrează non-stop de zeci, sute de ani, sau chiar mai mult. Oamenii sunt doar pioni-marionetă, acum mai nou prin cipuire sunt un fel de roboţi-zombii, indiferent că se cheamă trump, merkel, johanis, soroş…, indivizi spălaţi pe creier, fără conştiinţă de sine, ce nu mai pot fi numiţi oameni, sclavi ai statului din umbră. Covidul, clar e o hologramă, deşi cumva reuşită la iniţierea pandemiei, acum e flenduri, gravitatea lui e pură imaginaţie a unor zombii, alimentată cu costuri uriaşe, (cu banii noştrii), prin mass-media şi a miilor de idioţi, ce se adună ciochine şi împroaşcă venin.
    Recunosc că sunt cam prost, dar aş fi foarte bucuros dacă autorul acestui articol ar putea găsi o schemă prin care să ieşim din acest emergent negativ.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.