DE CE MOR DE VIRUSUL ASTA DOAR SARACII NU SI PARLAMENTARII BOGATI?

Ptr idiotii ce cred in COV-rig!Mor doar batrinii ca sa nu ma ia pensiile,cei cu boli pentru a nu mai lua medicamentele gratuite si saracii ce nu le sunt folositori mafiei masonice oculte cum ari fi in India,Brazilia etc!in cele 7 luni de cind a izbucnit epidemia-nu pandemia- ati auzit de moartea de acest virus”periculos”a unui parlamentar (macar unul singur sa zicem de la PSD,PNL, USR,un presedinte de tara ,un ministru ,prim ministru sau sef de banca mondiala?Ginditi ca nu doare!Nu !Au murit si mor doar saracii.E asa corupt virusul asta ca ia spaga de la cei bogati ca sa i ocoleasca sau minciuna are picioare scurte?Metin Cerchez-stiti.Distribuie masiv


by

Tags:

Comments

2 răspunsuri la „DE CE MOR DE VIRUSUL ASTA DOAR SARACII NU SI PARLAMENTARII BOGATI?”

 1. Avatarul lui neicaion
  neicaion

  Politicienii, în esenţă sunt şarlatani şi demagogi şi dex-ul ne explică; „ *politicián, -ă s., pl. ienĭ, iene (fr. politicien). Om politic, maĭ ales șarlatan: un politician demagog.
  sursa: Scriban (1939) adăugată de LauraGellner ”, virusul acesta este o proiecţie a intereselor lor de căpătuire, sub oblăduirea noii ordini, a statului paralel.

  Apreciază

 2. Avatarul lui Laura S.
  Laura S.

  CORONA – este VIRUS pentru GOI! De fapt „NU EXISTA” !
  Aici mai multe despre VIRUSI si alte BOLI,
  https://archive.org/details/@laura01567?and%5B%5D=languageSorter%3A%22Romanian%22
  https://archive.org/details/@laura01567
  …. cu ajutorul carora se storc Goii(noi, poporul/natiunile lumii) de sanatate si bani, pentru ca stapinitorii rai ai lumii sa finanteleze OMG-uri care la rindul lor sa iste intr-e oameni si natiuni rascoale, revolutii, razboaie/ teze – antiteze si astfel sa se ajunga la SINTEZA , care este PLANUL NOII ORDINI MONDIALE!
  CORONA = INCORONAREA DIAVOLULUI asupra copiilor lui Dumnezeu!
  Aceasta CORONA, aduce NOUA NORMALITATE in forma de DICTATURA MONDIALA= COMUNISM la nivel mondial.
  Tot ce se intimpla pe Pamint, are SISTEM/PLAN, este planul pe care Dumnezeu la pus din ziua cind sarpele a ispitit-o pe Eva, Eva pe Adam si astfel au cazut in pacat.;
  „Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămînţa ta şi sămînţa ei.
  Aceasta îţi va zdrobi capul, şi tu îi vei zdrobi călcîiul.“
  Staminitorul aceste Lumi este Diavolul! Dar Dumnezeu nu ne-a lepadat , dimpotriva, din dragostea pe vare ne-o poarta ne-a dast o prtita deschisa sa ne putem intoarce, „acasa”. Dar bineinteles ca este deschisa doar pentru cei care au „vointa” de a respecta cele 10 Porunci:

  1. Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.
  2. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în apele mai de jos de cît pămîntul. Să nu te închini înaintea lor, şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sînt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii pînă la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc,. şi Mă îndur pînă la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.
  3. Să nu iei în deşert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui.
  4. Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti.. Să lucrezi şase zile, şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nicio lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pămîntul şi marea, şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvîntat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o.
  5. Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentruca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău.
  6. Să nu ucizi.
  7. Să nu preacurveşti.
  8. Să nu furi.
  9. Să nu mărturiseşti strîmb împotriva aproapelui tău.
  10. Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tău.

  Noi am primit LIBERTATEA VOINTEI, ramina la atitudinea fiecaruia sa aleaga calea care o va urma!

  Căci va veni vremea cînd oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gîdila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea dela adevăr, şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. – https://biblia.ro/vdc/nt/2-timotei/04/

  Deci in consecinta , fara Dumnezeu si credinta in Isus Cristos, Noi nu ptem face nimic.!
  Aveti incredere in Isus Cristos, rugativa sa va dea intelepciunea necesara pentru a trece prin zilele de apoi cu sufletul curat!
  „Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul: „Cel ce va birui, nicidecum nu va fi vătămat de a doua moarte.“
  ❗BISERICI- aici atentie ca nu este vorba de bisericile in sine ci de oamenii carora Dumnezeu le-a dat duhul sfint sa proclameze Evanghelia adevarata.
  Religile=Bisericile stau sub coducerea Vatikanului

  „Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei, şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei! Pentrucă păcatele ei s-au îngrămădit, şi au ajuns pînă în cer; şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nelegiuirile ei. https://biblia.ro/vdc/nt/apocalipsa/18/

  O carte buna, care este tradusa si in romaneste este, De la babylon la Roma de Alexander Hislop – https://de.slideshare.net/harulsuveran/de-la-babilon-la-roma-de-alexander-hislop sau acesta, gratis Downloaden: https://de.calameo.com/books/0060266936f0fde1158a0

  Pe acesta cale, DUMNEZEU SA VA LUMINEZE CALEA si sa ne pazeasca de cel rau!
  Doamne ajuta!
  Maranatha

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: