MINCIUNA COVID!NU A MURIT VREUN PARLAMENAR IN LUME DE COVID!

Dovada ca mafia masonica ne vrea sclavi,doar sa muncim ca fraierii ptr averile lor.Acolo unde cetatenii sunt inchsi in carantina daca le arati legitimatia de servici iti da politia drumul sa pleci.Nu te mai covidul atunci?Are Covidul respect farta de cei ce muncesc din greu?Sau fata de parlamentari PSD,PNL,PMP,USR , ministrii, sefi de state si banci de nu moare nici unul din astia?Ginditi ca nu doare!Metin Cerchez-distribuie masiv!


by

Tags:

Comments

Un răspuns la „MINCIUNA COVID!NU A MURIT VREUN PARLAMENAR IN LUME DE COVID!”

 1. Avatarul lui Laura S.

  Asa este!
  Din pacate in lb. romana nu sut asa de multe izvoare de unde sa culegi „Adevarul”, in limba germana mai merge, dupa cum se poate obs. ma jos. In engl. daca stati bine cu ea, aici:https://www.youtube.com/c/joggler66/channels

  Covid = CORONA = COROANA ANTICRISTULUI= 666
  Efeseni 6:12…https://biblia.ro/vdc/nt/efeseni/06/
  Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sîngelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpînitorilor întunerecului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii cari sînt în locurile cereşti. 13. De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea, şi să rămîneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.
  https://ok.ru/video/300046881080

  https://nichtdiesewelt.blogspot.com/search/label/LIMBA%20ROMANA
  https://de.calameo.com/account/dashboard
  https://archive.org/details/@laura01567

  Tocmai sunt pe terminate sa traduc acesta carte:

  Este foarte buna si informativa. Daca aveti interesse, cind este gata , va pot trimite un Link , de unde se poate descarca gratuit!

  Harul Domnului Isus Hristos să fie cu voi/noi cu toţi! Maranatha

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: