GINDITI INAINTE DE A VOTA,DACA VOTATI!

De 30 de ani romanul prost a votat mafia PSD,PNL=PDL,USR prin rotatie .Acum pun botul la masonii securisti George Simion si Calin Georgescu!Nu v ati lecuiti?Va luati dupa vorbe si vrajeala?

Un comentariu

  1. Laura S.

    VOTURILE(POLITICA) sunt pentru ” masa populara” ! Toate partidele politice din lume sunt doar actori pe scena de manipulare a omenirii. Politicienii, mediile de comunicare, roate sunt controlate de asa numitii Iluminati si acestia iai ales singuri politicienii de virf din rindurile lor, fara voturi. Tot ce am invatat, stim si vedem este o „MAREEEEE MINCIUNA”!!!!
    BIBLIA, este singurul ADEVAR! Mai ales acum cind Apolalipsa lui Ioan se desfasoara sub ochii nostri, ar trebui incet incet sa ne intoarcem inima si constiinta , catre cel care ne-a creat si salvat – Isus Cristos! Eu inchei in rugaciunile mele si pe cei mai mari pacatosi, ca sunt slabi in duh si nu stiu ca sunt doar marionetele Satanei… pe acesta cale, va indrum sa cititi/audiati Biblia – https://nichtdiesewelt.blogspot.com/ si Harul Domnului Isus Cristos să fie cu noi/voi cu toţi! Maranatha

    Apreciază

Comentariile sunt închise.